Skip to content

Ieder mens loopt in werk en/of privé weleens vast. Dit wordt meestal veroorzaakt door je persoonlijkheid, gewoontes en overtuigingen.

Er is goed nieuws voor je! Elk mens kan veranderen als je het zelf wilt en hier ook zelf het voortouw in wilt nemen. Ik geloof dat goede zelfreflectie en regie pakken kan helpen dit te verbeteren voor zowel jezelf als je omgeving.

Verandering kan lastig zijn en kost moeite. Met veel plezier help ik je door middel van gesprekken en oefeningen om je leven met kleine stapjes te veranderen en persoonlijk leiderschap te pakken. De richtlijn is je eigen geformuleerde doel. Hiermee kom je dichterbij jezelf, beter in balans, ervaar je meer rust en kan je meer geluk in je werk en privé realiseren.

Een coachtraject bestaat uit 5 onderdelen

Intake:

In het intakegesprek gaan we samen op zoek waar je hulpvraag ligt en wat je doel wordt waar je aan wilt werken. Onder coachthema’s (zie onderaan) kan je voorbeelden lezen van onderwerpen waar een coachtraject voor gestart wordt.

Bewustwording:

In een coachtraject leer je eerst jezelf beter kennen. Wanneer heb je last van de situatie? Wat gebeurt er met jou en waar komt dit vandaan? Welke waardes en overtuigingen zijn belangrijk voor jou?

Acties bedenken:

Vervolgens gaan we aan de slag om te bedenken welke acties je dichterbij je doel gaan brengen. Soms zijn deze in conflict met je huidige overtuigingen. Ik help je bewust te kiezen welk pad je op wilt gaan en te bepalen wat je dan moet accepteren of moet loslaten.

Het begeleiden in het doen van acties:

Het zetten van echte stappen, zaken anders doen, is spannend! Voor iedereen en de gevoelens die hierbij komen kijken (zeker als ander gedrag niet fijn uitpakt), zorgen er soms voor dat je niet doorzet. Als coach help ik je te analyseren waarom doorzetten nodig is en wat het oplevert voor jou.

Afsluiting:

Samen evalueren we het hele traject en kijken we welke stappen er al gezet zijn maar ook wat er nog te doen is in de toekomst. We kijken waar het moeilijk kan worden en welke tools je zelf dan in gaat zetten. Welke overtuigingen je nodig hebt en welk deel van jezelf op nummer 1 moet komen te staan. Met vertrouwen ga je erna zelfstandig verder werken aan je doel.

Belangrijk is: jij bepaalt! Het is jouw keuze waar je aan wilt werken of welke stappen je wilt zetten. Ik help je door vragen te stellen en oefeningen te doen, Deze helpen je inzicht te krijgen en stappen te kunnen gaan zetten. Een coachtraject bestaat uit een intake en gemiddeld 5 gesprekken.

Meer info over de coachpakketten waar je uit kunt kiezen: zie tarieven.

Juist dat wat
moeite kost

blijkt achteraf
de moeite waard

Herken jij je in 1 van de volgende life coachthema’s?
(‘No-nonsens coaching-Anne de Jong')
Meer weten?

Wil je ook iets in je leven veranderen en in beweging komen?

Back To Top