Skip to content

Inkoop en Logistiek Professional met coachende vaardigheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor bedrijven om met mij samen te werken. Voor bedrijven bied ik 3 diensten aan:

  1. 1-op-1 coaching
  2. Teamcoaching en facilitatie van brainstorms
  3. interim opdrachten

De 1-op-1 coaching kan over life coachthema’s gaan maar ook over loopbaanvragen. Beiden zullen zorgen dat de medewerker beter weet wat belangrijk voor hem of haar is EN waar er verandering nodig is om meer in balans te komen. Het inzichtelijk maken van waar iemand energie van krijgt in zijn werk, kan zorgen voor de keuze om iets anders te gaan zoeken. Mijn ervaring is echter dat het ook heel duidelijk kan maken wat wel past en met kleine aanpassingen in de huidige baan, het werkplezier enorm kan toenemen.

Bij teamcoaching en facilitatie van brainstorms werken we samen met een team aan de toekomst. Op basis van de dynamiek die in een team speelt maken een taylormade programma voor brainstormsessies. Hiermee werken we aan de teamspirit, aan vertrouwen, zelfreflectie en worden er concrete plannen voor de toekomst met elkaar bedacht en opgevolgd. Mijn ervaring is dat even weg van de werkplek, met elkaar focus bepalen en elkaar toch op een andere manier leren kennen, enorm positief effect kan hebben in de praktijk. De samenwerking zal beter worden en het werkplezier neemt toe. Deze sessies verdienen zich echt terug!

De interim opdrachten die ik zou kunnen vervullen zullen in lijn liggen met de werkervaring van de afgelopen jaren. De afgelopen 20 jaar heb ik allerlei ervaring opgedaan in de Retail maar ook in een productieomgeving. Met name op de inkoop– en supplychain afdelingen. De volgende functies heb ik ervaring in:

  • Merchandiser
  • Planner
  • Operationeel leidinggevend (afdelingen kwaliteit, inbound, planning)
  • Inkoper (food, verpakkingen, bedrijfskleding)
  • Projectmanager
  • Programmamanager continue verbeteren (LEAN filosofie)

Al deze ervaring zet ik ook graag in voor andere bedrijven. Het geeft mij de mogelijkheid eens een kijkje te nemen bij een ander bedrijf en hen te helpen met mijn ervaring.

Ik werk graag met diverse mensen en afdelingen van operationeel tot MT’s. Samen met deze personen streef ik naar de WIN-WIN. Hele diverse vraagstukken maar allemaal optimaliseren ze werksituaties.
Enkele voorbeelden zijn de juiste leveranciers vinden voor de juiste producten, het verbeteren van teamsamenwerking, implementatie van een voorraadbeheersysteem, ontwikkeling effectieve overlegstructuren en aansturing.

Daarbij neem ik graag het voortouw, werk ik gestructureerd en denk ik mee in wat het beste kan werken voor de organisatie zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Voor meer informatie over mij en mijn werkervaring: zie Linkedin

Je kunt mij inhuren per dag of dagdeel of specifiek voor een of meerdere coachtrajecten.

Onder tarieven kan je al wat informatie vinden maar neem vooral ook contact met mij op. Ik kom graag sparren over wat ik voor jullie bedrijf zou kunnen betekenen.

Meer weten?

Wil je ook iets in je bedrijf veranderen en in beweging laten komen?

Back To Top